Pers

Cantoribus Hamme MATTHEUSPASSIE VAN BACH IN HAMME.

MATTHEUSPASSIE VAN BACH IN HAMME.

Onder leiding van dirigent en directeur van Academie Hamme, Raf Vandermeulen, brachten in 2017, 160 muzikanten de wereldberoemde Mattheuspassie van Johann Sebastien Bach in de Sint-Pietersbandenkerk te Hamme. Ze vertelt het lijdens- en stervensverhaal van Jezus naar het Evangelie volgens Mattheüs. Het is één van de bekendste werken van Bach en wordt beschouwd als één van de grootste meesterwerken uit de klassieke muziek.

Met Play AV als audiovisuele partner konden maar liefst 600 mensen genieten van het concert in een mooi kader, de Pietersbandenkerk te Hamme, die voorzien was van een mooie sfeerverlichting en een perfecte geluidskwaliteit. Een mooie samenwerking die zich geuit heeft in een knap en professioneel resultaat!

Initiatiefnemer Hugo van Geet wilde Hamme met deze bijzondere muziekuitvoering eeuwig op de kaart zetten. De uitvoering werd in goede banen geleid door dirigent Raf Vandermeulen, die zeer intensief gewerkt heeft aan de voorbereidingen ervan met maar liefst drie koren (het kinderkoor van de academie in samenwerking met de Sint-Pieterscantorij, de Koninklijke Gentse Oratoriumvereniging) en het orkest La Passione.

Voor al uw aanvragen, technische en commerciële inlichtingen en een degelijke service kan u bij info@playbiz.be terecht. Een technisch en commercieel team staat ter uwer beschikking teneinde u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn.